Friday, July 9, 2010

Music quiz

Hello everyone!

Do you think, you know a lot about modern music? Let's check it!

1. Which British group had immortalized in the rock Mount Rushmore along the lines of four U.S. presidents?

a. Bee Gees
b. Deep Purple
c. Led Zeppelin

2. Who was not a member of The Rolling Stones?

a. Charlie Wood
b. Keith Richards
c. Mick Jagger

3. In which the group sang Chris Cornell?

a. System of a Down
b. Queens of the Stone Age
c. Audioslave


4. What was the first album by Avril Lavigne?
a. Skater Boy
b. Let Go
c. Complicated


5. In which the group sang Gwen Stefani before she went on a solo career?

a. The Sweet Escape
b. No Doubt
c. Pussycat Dolls


6. Which group was originally named Hybrid Theory?

a. Green Day
b. Linkin Park
c. Red Hot Chili Peppers


7. Canadian singer who was awarded the Grammy with the song "I'm Like a Bird"?

a. Avril Lavigne
b. Nelly Furtado
c. Alanis Morissette


8. Which of these songs wasn't sung by Elvis Presley?

a. Can Help Falling in Love
b. Fever
c. A Big Hunk O' Love


9. Whose work is the album "Forever, Michael"?

a. George Michael
b. Michael Bolton
c. Michael Jackson


10. Which of these 3 singers starred in the movie "Evita"?

a. Alicia Keys
b. Enigma
c. Madonna


11. Who sang the soundtrack to the movie "Pearl Harbor" in 2001?

a. Faith Hill
b. Celine Dion
c. Adema


12. Who was stylized into the roles of characters such as actress Greta Garbo or superstar Ziggy?

a. David Bowie
b. Lou Reed
c. Neil Young




Right answers, 1 point for every right answer:
1.b, 2.a, 3.c, 4.b, 5.b, 6.b, 7.b, 8.a, 9.c, 10.c, 11.a, 12.c

0-3:
Do it again, you will get more points now! :-D

4-7:
Not bad, you probably know something about trends in music...

8-10:
We guess youtube is your second home :-D

11-12:
Weren't you cheating???? Nop? So congratulation you are one of the few people who successfully finished the quiz!

© Created by A&J, www.lookat.com
Anna Filkukova

No comments:

Post a Comment